Notícies i publicacions

 • PLE DEL 17 DE JUNY
  https://www.youtube.com/embed/KuRorOoJjLg

 • Resultats electorals

  El 28 de maig es van celebrar al nostre poble les eleccions municipals i la nostra coalició va rebre 655 vots i ens situen com a tercera força!.. 

  No podem estar més agraïts del vostre suport, aquests resultats són un èxit de tots i totes i demostren les ganes de canvi del poble, la implicació de tota la llista electoral de gent independent compromesa amb el poble de Llinars i el suport rebut desde les companyes de en Comú.

  El 17 de juny es va construir l’ajuntament i malauradament amb el mateix alcalde des de fa 20 anys, amb la crossa del PSC han pactat un govern continuista, amb un model de poble que ens fa créixer de manera desmesurada i sense tenir una planificació digna dels serveis públics.

  El grup municipal d’ERC ha triat pactar amb la via fàcil, donant resposta a interessos econòmics i privats en comtes d’integrar bona part del neguit de canvi, de democratització i de manteniment de l’essència, i la lluita per la justícia social que representa SUMEM. Lamentem aquesta situació, ja que estem convençuts que el nou POUM (Pla d’Ordenació Urbanística Municipal) tal com està plantejat serà greument perjudicial pel poble i pel medi ambient, a l’hora, no guanyem en regeneració democràtica.

  Tot i l’adversitat veiem el futur esperançador: ens venen quatre anys de legislatura a l’oposició on el nostre compromís serà estar amb tothom del poble, donant veu a la gent: incentivant la participació a través de la nostra assemblea i de les nostres regidors i regidores (Gerard, Rosina i Montse).

  SUMEM no renúncia al seu compromís transformador, som l’instrument per un canvi real al poble amb l’esperança de guanyar un Llinars millor per a tothom, sortim a guanyar l’alcaldia en un termini de 4 anys, per això cal que treballem totes plegades, al carrer, a l’ajuntament, al partit, a les entitats, als moviments socials i sumar totes les forces possibles.

  Us animem a formar part d’aquest nou moviment engrescador per Llinars, ara amb representació a l’ajuntament!

  SUMEM!

 • Arranquem

  Trobades participatives per a confeccionar el Programa Electoral