Qui som

Equip motor de Sumem per Llinars

Gerard Coderech

Visc a Llinars des de fa 45 anys i em descric com apassionat de Llinars. M’agrada passejar i xerrar amb la gent, fer esport per l’entorn natural i gaudir de la família.

Sempre he estat implicat en diverses entitats associatives del poble. Soc membre de la Plataforma Pro-Carril Bici de Llinars i des de fa quatre anys, president de l’AFA de l’escola Damià Mateu. M’agrada implicar-me quan alguna cosa no m’agrada. Llinars necessita un canvi i actualitzar-se amb una manera nova de fer política, una política més propera, plural i participativa.

No vull que Llinars perdi l’essència de poble, vull un creixement ordenat i amb els serveis necessaris.

En les eleccions municipals del 2023 seré el cap de llista de Sumem per Llinars. Soc diplomat per l’universitat en Treball Social, màster en Prevenció de riscos Laborals i extensió universitària en Gestió i direcció de projectes. Treballo com a director de projectes a Tecnopreven, una firma de software per a grans empreses a escala nacional.


Rosina Motilla

Ideològicament ancorada a l’extrema esquerra, catalana i catalanista, però per davant les persones i les seves necessitats.

Vull lluitar per reduir les desigualtats. Una utopia: hegemonia política i social. Sumem per Llinars, inclusiu i de consens.

Crec molt en el grup i la fortalesa de la comunitat, juntes som més fortes.


Montse Barroso

Sóc Montse Barroso, i visc a Llinars fa 49 anys. He treballat com a responsable de càtering, i encarregada de botiga.

He finalitzat l’accés a Grau Superior i començaré integració social.

Formo part de l’Afa de l’escola Damià Mateu, del Consell Escolar i de diverses comissions.

Sóc part d’aquesta iniciativa perquè confio en poder millorar la vida al poble, i preservar el seu entorn


Marta Sànchez

Nascuda a Llinars del Vallès i resident des de llavors. Estimo el meu poble, i per això vull aportar en aquest projecte. Emprenedora en el món de l’hostaleria i actualment treballo a l’empresa familiar de fusteria i alumini, fent tasques administratives i de taller.

Em descric com una dona familiar, tot terreny, participativa i sobretot amant de la VIDA!


Cristian Martínez

Vaig estudiar el grau en Pedagogia, tècnic en dinamització sociocultural i el màster del professorat.

Treballo com interí a educació,  col·laboro també amb la Universitat de Barcelona.  

Des dels setze anys he estat actiu en l’associacionisme juvenil. Vull contribuir a la defensa del medi natural, per un poble inclusiu, divers, just i participatiu.  La inflació i les continuades crisis ens mengen, calen polítiques actives de benestar social, habitatge en règim de lloguer assequible. 

Posar al centre Llinars és posar al centre les necessitats de la classe treballadora. 

Sumem per aconseguir-ho!


Dani Camps

Nascut a Llinars fa 48 anys on continuo vivint amb la meva família.

Soc un apassionat de la bicicleta de muntanya amb la qual gaudeixo d’aquest fantàstic entorn verd que tenim a Llinars.

M’incorporo al projecte de Sumem per Llinars per posar, entre altres coses, el meu gra de sorra per fer de Llinars un poble orgullós del seu entorn, l’hem de protegir, respectar i potenciar, ja que és un dels grans valors intangibles que tenim i no ens podem permetre el luxe de perdre’l.


Núria Joseph

Enamorada dels meus, de tot allò que pugui fer amb les mans, de la natura, l’escoltisme i el meu gos.

Persona lluitadora amb tot allò que considero injust. Al llarg dels anys m’he vinculat a diverses entitats per tal de procurar deixar aquest món millor de com està, implicant-me al territori on visc i les seves persones.

Actualment, treballo a la Generalitat de Catalunya, on he pogut desenvolupar la meva carrera professional treballant al servei i pel benestar de les persones.


Anna Juberias

Soc treballadora social i fa 24 anys que exerceixo a l’administració pública.

M’identifico amb les persones que pensen que qualsevol acció, compta!! Crec que qualsevol petit canvi, acabarà essent un gran canvi.

Aquesta màxima l’he aplicada a mi mateixa, a la meva família i al meu entorn més immediat… i ara voldria fer el salt, per facilitar i promoure canvis a la comunitat.

A Llinars, canviem les mirades, per canviar el futur.


Txus Mateos

Visc a Llinars de tota la vida. 

Des de ben jove dins del món del bàsquet i actualment formant part de la Junta directiva del C.B. Llinars.

Tinc ganes de veure canvis a Llinars, vull un futur ple de canvis i noves iniciatives, pels qui venen darrere vegin que lluitem i treballem per un futur millor.


Mariana Magdalena Capurro

Nací en Uruguay y llegué a Llinars hace casi 20 años. 

Con el paso de los años, Llinars me ha demostrado que también podía ser mi casa, así me hizo sentir su gente, sus costumbres, sus calles, y hoy siento que aquí está mi hogar, el sitio que escogí para formar una familia y ver crecer a mis hijos.

Soy psicóloga sanitaria, especializada en niños y adolescentes y también integradora social.  Conozco bien de cerca las necesidades de los grupos más desfavorecidos de la sociedad, he trabajado ayudando a muchos, pero mi mayor ambición es proteger a la infancia y a la adolescencia. Y por eso formo parte de este grupo, porque si aspiramos a mejorar el pueblo, es imprescindible contemplar también sus necesidades y prioridades, porque ellos son el Llinars de mañana, y por el que hoy se tiene que comenzar a trabajar.

Nunca pensé en formar parte de un grupo político, y me cuesta considerar a este como tal, porque en cada encuentro que tenemos, veo y escucho personas, que muy lejos de sus intereses personales miran a su al rededor, a los ojos de las personas, desde la misma altura y el mismo sitio, escuchan lo que necesitan, le cogen de las manos, y buscan ayudarles como si se tratara de algo que le ocurre a su propia familia.


Miquel Miró

Professionalment, soc especialista en finances alternatives i cooperativisme, actualment treballo a una cooperativa centre especial de treball sense ànim de lucre per la integració de les persones amb discapacitat i col·lectius en risc d’exclusió.

Militant comunista des de la universitat, he participat activament en el primer govern de Barcelona en Comú, m’agrada definir-me com comuner ecosocialista.

Fa molts anys que vinc per Llinars fins que ens hem decidit a instal·lar-nos, soc nouvingut i m’agrada Llinars i el Vallès Oriental, s’hi viu bé.

Amb la candidatura de Sumem x Llinars voldria ajudar a fer un poble que acull, integra i protegeix a les persones i a l’entorn, que creix equilibradament, preservant el sòl agrícola. Somio un Llinars on puguem tenir escola, treball, oci, comerç i habitatge social, sostenible i accessible per a tothom.


Xavier Vidal

Poder formar part del grup de treball de Sumem per Llinars significa tenir l’oportunitat d’escoltar i ser escoltat per part de persones de diversa procedència i pensament, amb un objectiu comú: millorar la realitat del poble!


Carlota Cortés

Ja fa uns anys que visc a Llinars (13 anys) i en vàries ocasions m’he trobat amb un Ajuntament que no em representava, ni a mi ni a la meva família, i no vol veure la realitat d’una part de la població del seu poble.

M’agrada poder participar en el grup per a donar veu a sectors minoritaris i poder fer sentir aquests col·lectius partícips de les propostes del poble.

Crear una infraestructura pública digna, donant més pes als serveis públics que a la privatització i externalització d’aquests, recolzant l’educació pública i ajudant als menors a créixer en un entorn amb possibilitats i alternatives culturals variades.

Voler escoltar al poble per poder fer política és primordial per fer bé les coses.


Dani Guirado

Sóc de Llinars de tota la vida. 

Vull treballar pel meu poble, per la gent qui hi viu, viurà o es visitant. Proposem el canvi per una nova policia, augmentar la seguretat del poble i entorn, urbanitzacions, disseminats i masies.

Defenso la sobirania alimentària i territorial donant suport al món rural, a la pagesia i sector forestal com actors principals en el manteniment del mosaic agro-forestal que ens representa.

Per aquestes qüestions i més, penso dedicar una part del meu temps a aquest poble i lliurar  en un futur, un poble millor als seus habitants i visitants.


Elena Morales

Tinc 39 anys, vaig néixer i créixer al poble veí, St. Celoni i des de fa 14 anys resideixo a Llinars del Vallès.

Em considero empàtica i molt social.

Sé escoltar i m’agrada ajudar en el que estigui en l’abast de la meva mà.

M’agrada aprendre coses noves, crec que la vida en sí, es un aprenentatge diari, cada dia podem descobrir coses noves.

Per això crec que puc aportar molt a SUMEM, perquè plegats descobrirem i aprendrem a fer una nova política.


Toni Jiménez

Llinars necessita canvis, fa molt de temps que governa el mateix equip i això es nota, necessitem fer un pas endavant i actualitzar el poble.

Per aquest motiu vull formar part de SUMEM, per ser el canvi que Llinars necessita.


Maria José Sánchez

Cap de cuina de una escola i que pertany a la xarxa CHEF2030.

M’agradaria contribuir a construir una xarxa de productors locals amb el comerç local, creant un mercat propi al poble. Tot relacionat amb productes de proximitat i temporalitat.  


Tamar Zafra

Tinc 42 anys, visc a Llinars des de fa 15, aquí han nascut els meus fills i ara com ara ens sentim uns llinassencs més.

Treballo en un institut de Formació professional a Santa Susanna.

Surto sempre que puc en bici a gaudir de l’entorn privilegiat que tenim, i que m’agradaria que no el perdéssim.

Un altre model de poble és possible, estem perdent l’essència de poble i vull contribuir per evitar-ho.


Noemí Aunión

Llinars necessita un canvi amb una administració local més propera i transparent.


Pepe Mateos

M’uneixo a aquest projecte per la necessitat de canvi en el sistema de gestió, un sistema més transparent i potenciar els serveis socials que estan en decadència.

Llinars necessita nova gent i nous projectes, i SUMEM és una alenada d’aire fresc, que engresca i motiva per la seva gent implicada.


Gustavo Urquiza

Tengo mucha empatía con las persones vulnerables, adultos mayores y discapacitadas en general.

Sumem per Llinars me ha permitido ser parte del proyecto y colaborar desde este sitio, con el único propósito de servir al pueblo.


I TU ? Vols formar part del canvi?

Ja som més 30 inscrits! 
Suma’t  per Llinars

Ens organitzem enEIXOS PARTICIPATIUS
ASSEMBLEAS OBERTES
MITJANS DIGITALS
EL DIA A DIA AL POBLE
I PLENÀRIA DEL GRUP MOTOR ESCOLLIT EN ASSEMBLEA.
Organització